top of page

/storskærm

Når du holder store firmaarrangementer, idrætsbegivenheder, teater eller koncerter så hører en storskærm naturligt med i planlægningen.

Vi hjælper dig gerne med planlægningen helt fra bunden. Vi har produktionserfaring fra et hav af arrangementer. Vi har en stor del af det nødvendige udstyr in-house – og selvfølgelig gode kontakter til de mere specielle løsninger.

Vi formidler gerne kontakten til storskærmsleverandørerne – vi kender deres skærme – fordele og ulemper hos de enkelte og kan anbefale den helt rigtige løsning til dig.

 

Streaming på nettet

Streaming på nettet går tit hånd i hånd med storskærmen – men kan selvfølgelig også stå alene. Vi har egne streamservere placeret i Danmark og de store knudepunkter i Europa. det betyder at vi uden problemer kan servicere mange tusinde seere på én gang. Blandt vore referencer kan nævnes:

 

  • Royalt besøg i anledning af Frederikshavn 200 års jubilæum.

  • Telenor Copenhagen Marathon (op mod 70.000 seere på nettet)

  • Bestseller Aarhus City Halvmarathon

  • Lillebælt Halvmarathon

 

Uanset om der skal streames til Youtube eller til din egen server, klarer vi det uden problemer. Vi har også selv servere der kan skaleres efter behov.

 

Teknisk kreativitet

Det er ikke helt simpelt at flytte et videosignal fra en motorcykel til en storskærm 20 km væk. Vi har gennem mange år udviklet og forbedret specielle løsninger til transmission af video gennem luften.

Vi går ikke på kompromis med forsyningssikkerheden af billederne. Derfor benytter vi bl.a. dedikerede punkt til punkt links og sendere med op til 8 4G modems til trådløse motorcykler og fjernstyrede kamera.

Live til storskærm og livestream

Live til storskærm og livestream

Play Video
bottom of page